Això és una vergonya, vergonya infinita.

This is shame, infinite shame.

Perquè????

Why????

Hola????

Hello????

Adéu de la meva vida i que va vagi molt bé.

Goodbye from my life and good luck.

 

Idealword.org del(a) señor(ia) Enrique Radigales, un trampolí enfotent-se'n i entrant (hola??????) de i a la meva vida per pujar a les grans escales de l'Art, orc

(=

https://www.youtube.com/watch?v=XHSYAlsIc2I

I per si no n'hi ha prou, seguim amb la conya de les escoltes. És com un dale que pego. Tot un art. Prou ja?

: /

to be continued...

Amb Carlos Santos Alma-X del domini Austrohungaro, Manel Ruiz 6tma del Moog, i Etc...

¿Quina figura retòrica és una broma conceptual?

Possible resposta: potser és art contemporani? Doncs no hi ha cap entrada d'aquest tipus en un diccionari de termes literaris.

Fàcil d'entendre: marxar ja de la meva vida

:<hahaha????????????

Volem volem volem, interpretar el(s) món(s) a la nostra manera, no volem ser una nació imposada d'una sola idea d'origen dubtós o horrorós. Llibertat d'expressió! A la merda el vostre evangeli..

Si un vol(ia) ser l'estrella del electro-punk o enriure-se'n d'ella, o de qui fos, i anar amb aquest plan, doncs super, hem sembla molt rebé, però de mi no se'n enfoti. Com, després de tractar-me, psicològica i moralment, com si fos un desgraciadet, pot enviar un SMS amb aquest text?

"Dentro de millones de años, en los cementerios, habrá petroleo" Oh, sí, 2001, la guerra d'Iraq, els morts, el petroli, la moda de la contracultura, o algo, doncs era una puta mentida, fins i tot tal guerra no va existir, excepte en la televisió. : /

T'agradaria que et tractessin igual?

Apa, i mentrestant, te'ls has de quedar mirant com un espectador tontet a l'espera del pròxim horror show.

¿Perquè, si ja ha passat molt de temps, continuem insistint?...sembla una obsessió...? No, arran d'això i molt més, estem, actualment, ara, mantenint l'horror.

Una de les llavors que donen fruit a l'inexplicable.

I no hi ha manera que ho entenguin. :<

Potser no va ser així, potser claro que va ser aixà.

Heu vist què m'he inventat, quina imaginació tinc?

  : >

Mañana puedo ir a trabajar?

Francament, sou una autèntica

Andaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaa per favor...

porcs

M'importa una autèntica puta merda. Que vagi molt bé la vostra puta història. Podríeu posar fi a fotre's en/amb la meva vida? Fora? Adéu? Gràcies?

https://ca.wikipedia.org/wiki/Porc#/media/File:Oregon_State_Fair_pigs.jpg

Aviat ampliarem la informació d'aquesta vergonya, a mi, personalment, que la gent s'expressi com vulgui, però hi ha uns detalls que són l'expressió de l'horror, recorda aquella anècdota tòpica dels expressionistes com a visionaris, ara en les grans galeries d'art valorats en bilions d'euros per les seves visions d'horror, de la merda que havia de venir a continuació al món del segle XX, i del XXI.

porcs

"...sin embargo, en relación con éxitos y victorias posteriores de otro calibre, aquéllos caen bajo la sospecha de ser obsoletos, oscuros, risibles. Las relaciones del hombre* con el mundo no pueden seguir beneficiándose de la fiabilidad que antaño merecía el horror vacui o la teología universal (con antropocentrismo o sin él), dado que justamente supuestos así impidieron la ejecución de lo prescrito por la empiria, siendo por ello, expulsados, y con razón, del ámbito de todas las teorías. Claro que sólo para volver de nuevo, colándose por toda clase de puertas traseras y con toda suerte de disfraces y heterónimos"
 
 

 

*i la dona.